İçeriğe geç
Su ve Çevre Teknolojileri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

GE'den Temiz Teknoloji Araştırmalarına 1,8 Milyar Dolarlık Yatırım

40. Sayı (Eylül - Ekim 2011)

Küresel düzeyde temiz teknolojilerin araştırma ve geliştirme faaliyetlerine 1,8 milyar dolarlık yatırım yapan GE, ecomagination girişimi ile Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerini de destekliyor.
Ecomagination, GE’nin, müşterilerin çevresel ve finansal ihtiyaçlarına cevap verebilmesini sağlayan öncü teknolojilerin tasarlanması ve üretilmesine dair bir iş stratejisi ve taahhütü. GE’nin ecomagination ürünleri ve hizmetleri, enerji ve su gibi hızlı tüketim sonucu gittikçe baskı altında kalan kaynakların etkin kullanımını da teşvik ediyor.
GE Türkiye Başkan ve CEO’su Kürşat Özkan, “GE olarak bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de verimliliği arttırırken, enerji yoğunluğu ve karbon salımlarını azaltan ecomagination ürünlerimizi enerji, ulaştırma ve havacılık gibi altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren müşterilerimize sunuyoruz. Ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte, küresel sorunları çözerken ekonomik başarı ve çevresel performansın birlikte ilerleyebileceğini gösteriyoruz.” dedi.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
TEKNİK ARITMATEKNİK ARITMATEKNİK ARITMA
Reklam
MOLECOR
Reklam
ARMAPLAST ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ
Reklam
VATEK ÇEVRE
Reklam
AQUA PROSES
Reklam
EURASIA WATER EXPO - Avrasya Su Fuarı | 4-5 Kasım 2026 - WOW Istanbul Hotels Conference Center

Advertorial

Tümü: Advertorıal