
DOA Sistemi Başladı
İstanbul Çevre Durum Raporu: İstanbul'un Atık Su Durumunun İncelenmesi
R.O. Öncesi pH Değeri Ne Olmalıdır?
|
Wilo'da Stratejik Terfiler Gerçekleşti![]()
Wilo, yönetim kademesinde iki önemli terfi gerçekleştirdi. Şirket, Türkiye Ticari Direktörlüğü görevine Yasin Tuna’yı getirirken, Şanver Demirata’yı da Wilo Grubu bünyesinde Global Su Yönetimi Stratejik İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonuna terfi ettirdi. Üstün donanımı ve inovatif çözümleriyle su teknolojilerinde 30 yılı aşkın süredir Türkiye'de çevre dostu projeler geliştiren Wilo, yönetim kademesinde iki önemli atama gerçekleştirdi. Wilo Türkiye’de Bina Sistemleri Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapan Yasin Tuna, Türkiye Ticari Direktörü olarak atanarak, Wilo’da farklı pozisyonlarda kazandığı tecrübe ve liderlik yetenekleriyle şirketin stratejik büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine yön verecek. Şanver Demirata ise Altyapı & Endüstri Satış Müdürü olarak gösterdiği başarılı çalışmaların ardından, Wilo Grubu’nda Global Su Yönetimi Stratejik İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonuna terfi etti. Demirata, yeni görevinde, global su yönetimi stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasında önemli bir rol üstlenecek. Bu atamalar, Wilo'nun hem Türkiye'deki hem de dünya genelindeki stratejik büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmada kritik adımlar olarak değerlendiriliyor.
Bina Sistemleri Türkiye Satış Müdürlüğünden Türkiye Ticari Direktörlüğüne
Wilo Grubu’nda Su Yönetiminde Stratejik Liderlik İlginizi çekebilir... Pendik Kafe ve Restoranlarında "Camkurtaran" SeferberliğiÇEVKO Vakfı tarafından Pendik bölgesinde hayata geçirilen Camkurtaran Projesi, alışveriş merkezlerinde yer alan restoran ve kafeteryalarda ortaya çıka... Wilo, Construction Summit Türkiye'de Geleceğin Şehirleri İçin Akıllı Su Teknolojilerini SergilediSürdürülebilir ve akıllı su teknolojilerinin öncü markası Wilo, 17-18 Haziran 2026 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Centre'da gerçe... DenizBank'tan Su Odaklı Mavi Finansmana 810 Milyon Dolar KaynakGerçekleştirilen işleme ilişkin imza seremonisi, DenizBank Genel Müdürü Recep Baştuğ ile sendikasyonda rol alan ana kreditörlerin katılımıyla gerçekle... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.