
İSKİ Deniz Suyu Arıtma Tesisi Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlayacak![]()
23-24 Ekim 2024 tarihlerinde AKATED (Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği) tarafından düzenlenen “Su Kayıp ve Kaçakları Forumu” yerli ve yabancı uzman kişi ile kurumların katılımıyla gerçekleşti. İstanbul’da düzenlenen 8. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu’nda açılış konuşması yapan İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa “İstanbul’da suyun geleceğini planlarken, oluşabilecek senaryoları öngörüp sorumluluğumuzun bilinciyle gerekli önlemleri şimdiden alıyoruz. Kentimize yeni su kaynakları kazandırıyor, ayrıca her damla suyun önemini bilerek su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz.” dedi. Başa, İSKİ’nin deniz suyu arıtma tesisi için ön hazırlık süreçlerine başlayacağı müjdesini verdi.
İSTANBUL’DA SU KAYIP-KAÇAKLARINDA HEDEFİMİZ YÜZDE 15 İlginizi çekebilir... Açıklama...Açıklama... Sakarya Şehir Hastanesi'nin Kalbi, Wilo'nun Akıllı Teknolojileriyle AtıyorModern tıbbi donanımları, kapsamlı altyapısı ve sürdürülebilir yaklaşımıyla bölgenin en büyük sağlık merkezlerinden biri olan Sakarya Şehir Hastanesi,... Avrupa'nın Çevre Durumu iyi DeğilSera gazı emisyonlarının ve hava kirliliğinin azaltılmasında önemli ilerlemeler kaydedildi ancak Avrupa'nın genel çevre durumu, özellikle de bozul... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.